BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
  041 336 352

0izdelkov

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Splošni pogoji spletne trgovine

Porta Pure, v lasti podjetja Valter skupina d.o.o.., so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Ob registraciji v sistem spletne trgovine Porta Pure, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Z registracijo, prijavo na e-novice ali izvedenim naročilom obiskovalec postane uporabnik. Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Porta Pure, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. 

Podatki o podjetju:

Valter skupina  d.o.o.

Matična številka: 3326063000

Davčna številka: SI87394405

TRR: IBAN SI56 0231 2025 7200 068

Telefon: 01 7227 374

Email: info@portapure.si

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: 

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra), 

b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon), 

c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami), 

d) dostopnost izdelka (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku), 

e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave), 

f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza, 

g) način plačila in dostave, 

h) časovno veljavnost ponudbe, 

i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka, 

j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini Plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila: 

· z gotovino ob prevzemu 

· po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja Valter skupina d.o.o.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. 

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini Porta Pure, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan. Vsa naročila dostavljamo na poljuben naslov na območju Slovenije. 

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici v Kamniku, vsak dan od ponedeljka do petka med 08:00 in 15:00.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali na vašo željo zamenjali z drugim. 

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot. 

Za vse dodatne informacije lahko pokličete 01 7227 374 ali pošljete elektronsko pošto na info@portapure.si V primeru, ko kupca ni na dogovorjenem naslovu vam bo dostavljavec pustil obvestilo.

Izdelkov na spletni strani je na zalogi v glavnem skladišču podjetja Valter skupina d.o.o. oz. pri dobavitelju izdelka in so dobavljeni na dan naročila, v kolikor je naročilo oddano na delovni dan do 12h. V primeru, da se kljub skrbnemu posodabljanju zalog zgodi, da izdelka ne moremo dobaviti v roku maksimalno treh (3) delovnih dni, vas bomo o tem obvestili pisno oz. po telefonu. V tem primeru lahko naročilo v celoti prekličete, ali potrdite, da boste počakali, da izdelek ponovno dobimo na zalogo. Ob morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to kadarkoli sporočite preko email ali telefona in naročilo bomo odstranili. Opravičujemo se zaradi neugodnosti, ki vam jih takšna situacija lahko povzroči. 

Promocijske kode 

Občasno preko emaila ali preko drugih komunikacijskih kanalov pošljemo promocijsko kodo. Promocijska koda prinaša različne ugodnosti. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v tem omejenem roku, sicer je neveljavna. Izkoristi se tako, da se na blagajni vnese v posebno okence “koda kupona”. Promocijske kode med seboj niso združljive. Obiskovalec oziroma kupec lahko izkoristi ob vsakem nakupu samo eno promocijsko kodo.

ODSTOP OD NAROČENEGA BLAGA

Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Valter skupina d.o.o., Ljubljanska cesta 33, 1241 Kamnik. Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 30 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. 

Varovanje osebnih podatkov Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. 

Komunikacija Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: 

– jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, 

– pošiljatelj bo jasno razviden, 

– različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. 

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih: 

– jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil, 

– željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Najem vozil:

Za najem vozil avtodom Arca H740 GLG in MobileVetta K-Yacht TKL 85 je možno samo po predhodnem priporočilu stranke.

E-NOVIČKE

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.

 

[profiler]
Memory usage: real: 20971520, emalloc: 16857072
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem