Fresh Water iz linije PortaPure je več komponento sredstvo za dezinfekcijo. Kot sredstvo oksidacije učinkuje vodikov-peroksid, kateri se  skupno s stabilizatorji poveže v kompleksno dezinfekcijsko sredstvo. Da se doseže dolgoročna učinkovitost , je dodano srebro. Proti ostalimi sredstvi za razkuževanje, Fresh Water uniči biofilm ter več kot 140 različnih bakterij. Ta postopek je zelo pomemben pri bakterijah in virusih, ki proizvajajo, oziroma uporabljajo biofilm kot »zaščito«.

Preprosta uporaba

Naprej v rezervoar natočimo vodo, pri tem bodimo pozorni na prostornino rezervoarja. Ko smo natočili vodo, na etiketi v navodilih pogledamo postopek kateri želimo opraviti, za dezinfekcijo in odpravljanje biofilma, ali za konzervacijo vode, ali za pripravo vode.

Skozi vsa izpustna mesta v spustimo 100 ml – 200 ml ter uporabimo merilne lističe, da izmerimo če smo sredstvo dobili skozi izpustna mesta. Merlini lističi se temu primerno obarvajo, barvna skala na embalaži nam pokaže rezultate.

Potem postopku pustimo sredstvo mirovati 6 ur razen pri sami pripravi vode počakamo 1 uro. Po pretečenem času sistem izperemo. Če je onesnaženost vode velika, postopek ponovimo.

 

Imate vprašanje? Pišite nam na info@portapure.eu ali pokličite na 041 536 352.  

pitna voda, pitna voda v avtodomu, priprava pitna vode, konzervacija vode, čista voda, čista voda v avtodomu, konzervirana voda v avtodomu