Linijo PortaPure sestavljajo 4 glavni produkti: 

1. PortaPure Fresh Water: 

Edinstveno sredstvo za boj proti legioneli in biofilmu, ki se nahaja v rezervoarju avtodoma. Ker je legionela lahko smrtno nevarna je ključno, da v boju proti tej bakteriji uporabite učinkovito sredstvo - Fresh Water. Poleg tega, da uničuje legionelo in biofilm se uporablja za čiščenje vode, za pripravo in konzervacijo vode v avtodomu. 

2. PortaPure Strong tablete 

Strong tablete so edinstvene na našem trgu, saj učinkovito (in brez negativnih vplivov na okolje) razgradijo wc papir v avtodomu. Prav tako preprečujejo nastanek plinov ter poskrbijo za čisto in sveže stranišče. Le kdo si jih ne želi? 

3. PortaPure Lime Clear

Vodni kamen se nahaja v rezervoarju in vodonem sistemu v vsakem avtodomu. Mi smo razvili visoko učinkovito sredstvo, ki je hkrati okolju in človeku prijazno in preverjno odstranjuje najbolj trdovraten vodni kamen. O pomembnosti vodnega kamna smo pisali v članku "priprava avtodoma na novo sezono".

4. PortaStrip 

PortaStrip so merilni lističi, ki merijo količino dezinfekcijskega sredstva (Fresh Water) v rezervoarju avtodoma in vodovodnem sistemu. 

portapure