In iz te pustolovske želje izhaja največ razlogov zakaj avtodom kupiti:

1. Obiskali boste destinacije za katere sploh še niste slišali

Ko potujete z avtodomom niste omejeni - niti s časom niti z destinacijo, saj vas na koncu ne čaka prijava v hotel ali apartma, prav tako ne potrebujete opraviti nobene predhodnje rezervacije, kar vam omogoča, da se ustavite tam kjer si želite in tam ostanete kolikor časa si želite. Avtodom vam omogoča, da se ustavite tam kjer je najlepše, kjer se najbolje počutite, kjer vam in vašim sopotnikom najbolj ustreza. 

2. Počasno potovanje je zabavno

Glede na to, da se nam na splošno v življenju vedno nekam mudi, vam avtodom omogoča, da hitite počasi. V resnici se vam ne mudi prav nikamor, saj niste vezani na nobeno destinacijo, rezervacijo. Časa za pot si lahko vzamete toliko kot ga imate in si ga razporejate popolnoma pol lastni volji. Pravi pustolovski duh se prebudi, ko poti ne planirate natančno, ampak se prepustite poti, ki vas "do glavnega cilja". Čeprav v resnici ne potrebujete niti tega. Okviren plan (gremo na morje, v gore, v katero državo, v kateri del države) je čisto dovolj. Kar pogumno!

3. Vikend počitnice z avtodom so včasih daljše kot 10 dnevne

Že v petek, ko je konec delavnika se lahko vsedete v avtodom in greste. Prav veliko stvari ne potrbujete, tako, da ni ovir, da to ne bi storili. Lahko ostanete v Sloveniji in raziščete kraje, ki jih še niste, lahko greste na morje in se parkirate na najlepših plažah, lahko pa se na pot odpravite brez cilja in se prepustite navdihu. In spet, nikamor se vam ne mudi. Stroški so minimalni, potrebujete vodo, hrano, nekaj oblačil, vse ostalo pa vaš avtodom že ima. Če pa se boste že prej dobro pripravili, tudi pitne vode na boste potrebovali, saj vam PortaPure Fresh Water omogoča, da imate pitno vodo že v avtodomu.

4. Kvaliteten družinski čas

Teden ponavadi mine v znamenju obveznosti, opravil in največkrat (na žalost) zmanjka časa za najbolj prijetne stvari, kot je druženje. Sploh, če imate otroke, vam verjetno primankuje časa za vse tiste družabne igre, ki so jih otroci dobili za božič ali rojstnodnevno darilo, tako, da je vikend (če tudi deževen) z avtodomom idealna priložnost, da odigrate vse te igre. Pa ustvarjate lahko. Pa kuhate, imate piknik, lovite ribe in jih nato naredite za večerjo. In glede na to, da avtodom nima ogromne dnevne sobe in dveh nadstropij, boste čas preživeli na manjši površini in boste imeli ves čas za preživljanje kvalitetnega časa. 

5. Brezplačno bivanje

Dejstvo, ki vam še kako prav pride če imate veliko družino! Avtodomi ponujajo veliko ležišč, poleti lahko zraven postavite še šotor, tako, da prihranite na proračunu , ki pa ga lahko investirate ravno v nakup avtodoma. Sploh pa so last minute počitnice, ki si jih z avtodomom lahko kadarkoli omislite, po navadi dražje in je težje najti sobe, sploh v času sezone. 

6. Wc in tuš imate vedno seboj

Oh, še kako pride prav, da se lahko kadarkoli in kjerkoli v umijete in poskrbite za to, da vas nikoli ne bo nikamor tiščalo. Pa še zelo svež wc imate lahko s PortaPure Strong Tabletami. Z vodo v tušu previdno - obstaja namreč nevarnost bakterije legionela, ki je za človeka lahko celo smrtno nevarna, zato previdnost ne bo odveč. Ampak PortaPure Fresh water, ki smo ga omenili v povezavi s pitno vodo, je prav tako primeren za vodo s katero se tuširate.

7. Na poti lahko delate

Če opravljate delo, ki ni vezano na lokacijo in za svoje delo potrebujete le računalnik in WiFi, potem je skrajni čas, da spakirate in se odpravite na pot! Glede na to, da lahko delati na poti, vam v resnici sploh ni potrebno vzeti dopusta, ampak lahko potujete in delate. Če to ni nebeško!